Ik hoop dat je even geduld hebt, want Microsoft is vandaag begonnen met het uitrollen van haar nieuwe, grote update voor Windows 10.

De Windows 10 Oktober 2018 Update brengt nieuwe functionaliteiten naar alle 700 miljoen Windows 10 apparaten. Zo is het voor Android gebruikers nu mogelijk om via de Your Phone app het scherm van de telefoon op de computer te zien, tekstberichten te versturen en foto’s te synchroniseren. Heb je meerdere computers? Dan is de cloud klembord handig om snel tussen meerdere Windows 10 computers te knippen en te plakken. Ook wordt er een geschiedenis bijgehouden van je knip-en-plaksessies.

Iedere maand brengt Microsoft op Patch Tuesday updates uit en streeft er naar ieder half jaar een grote update uit te rollen met nieuwe functionaliteit. Downloaden gaat automatisch, evenals de installatie. Houd er wel rekening mee dat het even kan duren voordat het downloaden en installeren klaar is. Zoiets overkomt je natuurlijk op de meest irritante momenten, maar dan weet je in ieder geval waarom.

Categorieën: Nieuws