Met de feestdagen voor de deur is het altijd leuk om cadeautjes te kopen. Maar wat moet je kopen? We hebben enkele leuke opties in verschillende prijsklassen bij elkaar gezet om de zoektocht voor jou makkelijker te maken. Succes gegarandeerd.

soundblasterCreative Sound Blaster JAM (adviesprijs: 50 euro)

Van hoogwaardig geluid genieten van bijvoorbeeld je smartphone zonder al die vervelende draden? Dan is deze bluetooth koptelefoon van Creative iets voor jou. Door de telefoon de koppelen via de draadloze NFC ontvanger is het zelfs heel gemakkelijk om je apparatuur te koppelen.

De ingebouwde microfoon maakt het zelfs mogelijk me de koptelefoon te bellen. Geen bluetooth? Dan is er een afneembare kabel in de doos.

scheidingslijn

Chromecast en Chromecast Audio (adviesprijs: 39 euro)chromecast

Netflix kijken op je televisie in plaats van je tablet of smartphone? Of muziek streamen van Spotify naar je ouderwetse speakers? Dit kan allemaal met Chromecast.

Het systeem van Chromecast stelt je in staat om draadloos video en audio naar je apparatuur te sturen zonder halsbrekende toeren uit te halen. En voor de prijs van ongeveer 40 euro hoef je het zeker niet te laten.

scheidingslijn

applewatchApple Watch (adviesprijs: vanaf 419 euro)

De gadget van 2015 kan natuurlijk niet ontbreken op deze lijst. De Apple Watch is de langverwachte accessoire voor je iPhone, waarbij je notificaties, apps en zelfs telefoontjes kunt ontvangen op je pols. De iPhone kan lekker in je broek blijven.

Door de verschillende opties aan modellen, grotes, accessoires en kleuren is de Apple Watch de meest persoonlijke mode accessoire van het jaar.

scheidingslijn

Apple iPad mini 2 (adviesprijs: 279 euro)ipadmini2

Klein, snel en zeer betaalbaar. Deze 7,9 inch tablet van Apple heeft nu een flink lager prijskaartje dan de grotere broers, de iPad en iPad Pro. Leuk voor kinderen die graag spelletjes op de tablet van papa en mama willen spelen, maar je bang bent dat er iets onverwachts mee gebeurt.

Qua prijs/kwaliteit zeker de beste tablet die nu op de markt is.

scheidingslijn

xboxoneXbox One + game (adviesprijs: 349 euro)

De Xbox One doet het op het moment goed op de consolemarkt. Voornamelijk vanwege het huidige prijspunt, waarbij je bijna gratis een goede game bij krijgt. Zo is er een bundel met Fallout 4, Halo 5: Guardians, Call of Duty: Black Ops 3 of Assassin’s Creed: Syndicate.

Maar de Xbox One kan meer, zoals je favoriete Netflix films streamen, live games streamen en nog veel meer.

scheidingslijn

Microsoft Surface 3 (adviesprijs: vanaf 549 euro)surface2

De tablet met Windows die het voorbeeld is voor alle andere tablets met Windows. Gemaakt door Microsoft zelf is alles geperfectioneerd voor de meest ideale Windows ervaring.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, waarbij de Microsoft Surface Pro 3 en Microsoft Surface 4 de meest gewilde modellen zijn. Maar ook de ‘goedkope’ versie is ideaal voor huis-, tuin- en keukengebruik.

scheidingslijn

play1Sonos Play:1 (adviesprijs: 199 euro)

Het meest veelzijdige en opvallende geluidssysteem dat er is, is het draadloze systeem van Sonos. De Play:1 is de goedkoopste speaker en een mooi instapmodel, wat natuurlijk later uit te bereiden is met een Play:3, Play:5 of Playbar. En wist je dat de Play:1 geschikt is in vochtige ruimtes zoals de badkamer?

Lees meer over het Sonos systeem in ons artikel Geniet overal in huis draadloos van je muziek met Sonos